Novosti

Ватерпооф Јунцтион Бок Водоотпоран учинакОтпорност на воду је важан индикатор перформанси Ватерпооф Јунцтион Бок-а. Сертификациони тест, први тест за претходно третирање старења, а затим тест анти-испирања, а затим и изглед структурне инспекције и испитивања напона на фреквенцију за пресуђивање. Тест може пролазити глатко, у зависности од степена заштите заптивања у кутији за воду, и заштита заптивача у кутији за воду, директно утиче на заштиту завршне компоненте и на ниво заштите од цурења. Што се тиче конвенционалне конструкције Бок Бок-а Ватерпооф, његови дизајн и недостаци материјала су откривени у сертификационом тесту без сумње.

Главни феномен отказа теста за испирање испирања воденог круга Јунцтион Бок се може подијелити на сљедеће:

⑴, Ватерпооф Јунцтион Бок затворен кутију тела пуно воде;

⑵, Бок бок бок и материјал за бочну плочу не одговарају;

⑶ отказивање пукотине окапљења оруђе заптивке навареног водонепропусног споја;

⑷, водокотлићна кутија за спојеве у деформацији тест кутије за старење пред старењем;

⑸, Ватерпооф Јунцтион Бок запечаће прстен преклапања теста старења пред старањем, или други разлози.

Кроз анализу феномена неуспјеха у горњем тестном процесу добијени су сљедећи разлози: (1) Дизајн закључавања кутије: Дизајн копче је главни разлог због којег се тест не испуни. Два начина копча чини сила покривања концентрисана у две тачке, плус велика површина поклопца, што резултира преосталим тачкама силе је врло неуједначено. Нарочито на високим температурама, остатак тачака по топлотном ширењу прстена, материјал који је под утјецајем топлоте и меке, што доводи до кутије у воденој кутији у устима, које утиче на кутију заптивке која није успела у водоотпорном тесту ИП65 Ватерпооф Јунцтион Кутија водоотпорна тестна деформација након великог броја производа Вода1)

Осим тога, Ватерпооф Јунцтион Бок након 240 сати теста старења, иако се печат није пао, али кутија, поклопац има варијанту, утиче и на кутију печата.

(2) неадекватна селекција гуменог материјала за заптивке Ватерпооф Јунцтион Бок:

Због одабира материјала за заптивање није прикладан, у Ватерпооф Јунцтион Бок-у након 240 сати тестирања за претварање у старење, смањен је њен издужење и скупљање, чврстоћа материјала заптивача повећава се, смањујући кутију и поклопац заптивног учинка, што резултира заптивањем Цан није у потпуности заптивао кутију и поклопац прореза, што је довело до инфилтрације воде, тест за протјеривање испирања није успио.

(3) Кутија са водонепропусном кутијом Пластични и соларни модул заптивача Након теста за претходно третирање старења, лепак не успева.


Inače