Novosti

Заштита од удара водених кутија од електричног удара и заштите од цурењаВодоотпорне перформансе су важан показатељ перформанси Ватерпооф Јунцтион Бок-а. Сертификациони тест, први тест за претходно третирање старења, а затим тест анти-испирања, а затим и изглед структурне инспекције и испитивања напона на фреквенцију за пресуђивање. Тест може пролазити глатко, у зависности од степена заштите заптивања у кутији са водоотпорном кутијом, а заштита заптивача у кутији за воду директно утиче на заштиту завршне компоненте и на ниво заштите од цурења. Што се тиче конвенционалне конструкције Бок Бок-а Ватерпооф, његови дизајн и недостаци материјала су откривени у сертификационом тесту без сумње.

Главни феномени неуспјеха теста за испирање воденог круга Јунцтион Бок су грубо подељени на сљедеће:

⑴, Ватерпооф Јунцтион Бок затворен кутију тела пуно воде;

⑵, Бок бок бок и материјал за бочну плочу не одговарају;

Фаилуре отказивање пукотине оруђе заптивке водоотпорне спојнице;

⑷, водокотлићна кутија за спојеве у деформацији тест кутије за старење пред старењем;

⑸, Ватерпооф Јунцтион Бок запечаће прстен преклапања теста старења пред старањем, или други разлози.

Кроз анализу феномена неуспјеха у горе наведеном поступку теста добијени су сљедећи разлози: (1) Дизајн закључавања кутије: Дизајн копче је главни разлог неуспјеха теста. Два начина копча чини сила покривања концентрисана у две тачке, плус велика површина поклопца, што доводи до тога да је остатак силе веома неуједначен. Нарочито при високим температурама, остатак тачака помоћу термичке експанзије прстена, грејање материјала за омекшавање удара, што доводи до уста у воденој кутији, што утиче на кутију заптивке, која није успела у водоотпорном тесту ИП65.

(2) неадекватна селекција гуменог материјала за заптивке Ватерпооф Јунцтион Бок:

Због одабира материјала за заптивање није прикладан, у Ватерпооф Јунцтион Бок-у након 240 сати тестирања за претварање у старење, смањен је њен издужење и скупљање, повећава се чврстоћа заптивног материјала, смањујући кутију и поклопац заптивног учинка, што доводи до заптивања Цан није у потпуности заптивао кутију и поклопац прореза, што је довело до инфилтрације воде, тест за протјеривање испирања није успио.

(3) Кутија са водонепропусном кутијом Пластични и соларни модул заптивача Након теста за претходно третирање старења, лепак не успева.


Inače