Novosti

Заштита од удара водених кутија од електричног удара и заштите од цурењаОтпорност на воду је важан индикатор перформанси Ватерпооф Јунцтион Бок-а. Сертификациони тест, први тест за претходно третирање старења, а затим тест анти-испирања, а затим и изглед структурне инспекције и испитивања напона на фреквенцију за пресуђивање. Тест може пролазити глатко, у зависности од степена заштите заптивања у кутији за воду, а заштита заптивача у кутији за воду директно утиче на заштиту завршне компоненте и на ниво заштите од цурења. Што се тиче конвенционалне конструкције Бок Бок-а Ватерпооф, његови дизајн и недостаци материјала су откривени у сертификационом тесту без сумње.

Главни феномен отказа теста за испирање испирања воденог круга Јунцтион Бок се може подијелити на сљедеће:

⑴, Ватерпооф Јунцтион Бок затворен кутију тела пуно воде;

⑵, Бок бок бок и материјал за бочну плочу не одговарају;

⑶ отказивање пукотине окапљења оруђе заптивке навареног водонепропусног споја;

⑷, водокотлићна кутија за спојеве у деформацији тест кутије за старење пред старењем;

⑸, Ватерпооф Јунцтион Бок запечаће прстен преклапања теста старења пред старањем, или други разлози.

Кроз анализу феномена неуспјеха у горњем тестном процесу добијени су сљедећи разлози: (1) Дизајн закључавања кутије: Дизајн копче је главни разлог због којег се тест не испуни. Два начина копча чини сила покривања концентрисана у две тачке, плус велика површина поклопца, што резултира преосталим тачкама силе је врло неуједначено. Нарочито на високим температурама, остатак тачака помоћу термичке експанзије прстена, топлоте која утиче на омекшавање материјала, што доводи до урања у уста у кутији Ватерпооф Јунцтион Бок, утичући на кутију заптивке, која није успела у водоотпорном тесту ИП65 .

Тренутно је домаћа употреба већине материјала АБС материјала, тржишна циркулација водонепропусне кутије подељена је на три нивоа:

Прво, међународна марка је водоотпорна кутија, јер је време доказало квалитет, али цијена је скупља;

Друго, домаћа врхунска водонепропусна кутија, руководства предузећа за стварање бренда, избор материјала за увоз нових материјала, а цијена је више у складу с домаћим тржиштем.

Треће, домаћи лов-енд производи, апликације и ниво квалитета воде и квалитета пројекта није потребан, материјал је углавном 2 пута или 3 пута материјално, предности ниских цена.


Inače