Novosti

Водна кутија Јунцтион Бок одржава одржавање и одржавањеВодонепропусни спојни кутија Стартери врата су у основи инсталирани на отвореном простору, због честог ветра и кише и изложености сунцу, главне структуре и компоненти вратног стартера ће бити оштећени због корозије или деформације, релевантне електричне компоненте и опрема ће бити лако старење, што ће не само утичу на ефикасност порталне дизалице, вероватније да ће изазвати несреће у раду са несрећама, стога морате често радити на одржавању и одржавању портала.

Прво, одржавање институција порталних кранова

Перформансе и живот порталне дизалице у великој мјери зависе од подмазивања. Пре свега, проверите кран-кран и жичану конопу како бисте видели да ли је поломљена жица, пукотина, озбиљна корозија и његово чишћење и подмазивање. Друго, неопходно је сваког мјесеца проверити блок, колут и колут, како би се утврдило да ли су пукотине и завртњи за вијке и причврсне вијке затегнути. Када осовиница носача траје око 5%, треба га заменити; носач зупчаника на колуту носити до 8% и унутрашње хабање до 25% пречника жичане жице, треба замијенити. Такође, увек проверавајте завртње редуктора да бисте утврдили затезање.

Друго, одржавање преноса преноса портала

Водонепропусна спојница У одржавању и одржавању покретача покрета, обратите посебну пажњу на инспекцију мотора, спречите воду или уље приликом ротирања, али такође обезбедите да водоотпорни учинци рупа мотора и спојне кутије буду добри, али и да обезбедите да се мотор користи на извору напајања већи од назначеног напона од 85%. Када се сезона промени, за мењач да замени уље, опће љето користити ХЛ30 уље за мењаче, зимско користити ХЛ20 уље за преношење. У овом поступку треба обратити пажњу на мењач, често ће се појавити ситуација уља за уље, дакле, у мјењачу додати мазиво за уље, како би се осигурало да његово добро заптивање истовремено, али и правилно функционише како би се избјегло прекомјерно уље и фирмваре не затеже ситуацију, најбоље је поставити поклопац за вентилацију на поклопцу отвора за уље, да би се одржао унутрашњи тлак између мењача, ефикасно спречава цурење уља у мењачу. Поред тога, али и на точковима за стварање пукотина за доношење пресуде, обично помоћу метода удара ударача, као и провере површине котрљања, степен хабања не може досећи 10%, обруч точкова не може да достигне 55%, што одговара погонски точак погрешка промјера не може премашити 0,1% номиналног пречника, још једном него што се даје за подешавање или замјену.

Треће, одржавање стазе порталне стазе

Водна кутија Јунцтион Бок У одржавању кранске стазе за кретање, често ће се користити метода удара удара за проверу стазе и вијака за причвршћивање стаза су пукотине и отпуштања. Поред тога, одржавање сјеверног града одржавања порталних крана, потребно је редовно скидати снег на стазу како би спречио снијег на ерозији стазе или оштећења рђе. И сваке године да пратите кранску стазу како би осигурали да стаза директно до грешке распона не буде већа од 3мм, грешку висине не више од 3мм, и провером података да би се утврдило да ли се трака појављује као феномен понирања.

Четврто, одржавање металних компоненти

Кутија са водонепропусним спојем Пре свега, главна сила кранског крана да изврши детаљну инспекцију, јер су ти дијелови више концентрисани због силе, лако је оштетити, па је потреба за кључним проверама, као што су: веза између ноге и главну греду, део, везу између ноге и греда и тако даље. Поред тога, зато што су металне компоненте често изложене споља, тако да је потребно рђати сваке године и четкати на новој боји, што може ефикасно продужити животни век металних компоненти. Истовремено, ако степен корозије металних компоненти до 10% од потребе за одлагањем и главним распоном зрака од 1% времена, можете покушати да поправите, ако не и да их одложите.

Пето, одржавање електричних компоненти и линија

Водонепропусна спојница У одржавању електричних компоненти и линија, електрични прекидач у било ком тренутку очистити прашину, како би се осигурала добар контакт са линијом, како би се избјегао феномен кратког споја кранског дизалице. И контактор најчешће фреквенције, директно захваћен радном фреквенцијом крана, тако да морате осигурати да контактор буде глатки и чист, да би био флексибилнији и поузданији; истовремено, али и да се јасно препознају кранови контролера крана, флексибилни рад, поузданији рад; Поред тога, али и да се обезбеди да су кранови мотори и електронска управљачка опрема повезани између нормалног прикључка и како би се осигурало да електронска контролна опрема за затезање уземљених вијака, проблеме треба замијенити. Коначно, редовна проводна жичана метална цев која се редовно проверава да ли постоји корозија и његова боја, како би се спријечило проширење корозије, најбоље је предузети одговарајуће мере како би се спречила киша, само да се избјегне појављивање корозије.

Шест других аспеката одржавања и одржавања порталних дизалица

Водонепропусна спојница Као портални кран је веома велика употреба обичне механичке опреме, стога у свакодневном одржавању и поправци проверава стање различитих граничних уређаја како би се обезбедило одржавање доброг радног стања; истовремено, како би се осигурало да је дизалица од преграде и сигурносних стражара нетакнуте, што је заштита личне сигурности и ефективних средстава оператера, тако да треба ојачати пажњу; Поред тога, али и да би се осигурало да је дизалица различите сигурносне сигналне поузданости рада, ова помоћна опрема може да гарантује рад на бази нормалне, али и за радове одржавања и одржавања пружа добар услов за побољшање ефикасност порталне дизалице је од велике помоћи.


Inače