Novosti

Ватерпооф Јунцтион Бок Анти-агинг Пропертиес, отпорност на корозијуВодопад Јунцтион Бок у дизајну треба да размотри проблем;

1. Избор материјала: тренутни производи Ватерпооф Јунцтион Бок, главна подручја примене су релативно лоша околина за сцену и отворено поље. Од сигурносних перформанси производа треба узети у обзир отпорност на удар материјала, статичку оптерећење, изолационе особине, * нетоксичне *, анти-агинг особине, отпорност на корозију, особине ретенције. (Нетоксични учинак је широко забринут, пре свега зато што ако производи производа Ватерпооф Јунцтион Бок у случају пожара не изгореју токсичне и штетне гасове, обично у пожару када је ватра често последица удисања великог броја отровни гасови и смрт највише се обрачунавају.

2. Структурални дизајн: требало би да узмемо у обзир укупну снагу Ватерпооф Јунцтион Бок-а, лијепу, једноставну обраду, једноставну инсталацију и рециклирање. Тренутно међународни произвођачи производа Ватерпооф Јунцтион Бок не садрже никакве металне делове, што може поједноставити процес опоравка производа. Али сада већина домаћих произвођача бира различите материјале, материјали, анти-воштани променљиви учинци су лоши, углавном у Ватерпооф Јунцтион Бок-у уграђени у утичницу са месинганим уметком како би повећали снагу инсталације, тако да ће процес рециклаже материјала повећати време и трошак. Ако користите редовне произвођаче да бисте обезбедили показатеље високих перформанси сировина може решити такве проблеме.

3. Дебљина зида: генерално у дизајну производа да би се узело у обзир укупни трошак производа требало би да буде што је више могуће како би се задовољила отпорност на удар производа и отпорност на воштане промјене, покушајте смањити дебљину зида производа, међународну Ватерпооф Јунцтион Бок у дизајну, АБС и ПЦ Материјал дебљине зида је углавном између 2,5 и 3,5, полиестер ојачани стакленим влакнима је углавном између 5 и 6,5, производи од алуминијума за ливење, дебљина зида је углавном између 2,5 и 6. Материјал дебљине зида у дизајну треба да испуни већину захтева за инсталацијом компоненти и прибора.

4. Избор материјала за бртвљење: За производе Ватерпооф Јунцтион Бок, најчешће коришћени заптивни материјали су: ПУР, ЕПДМ, Неопрене, Силицон. Одабир заптивене бочице треба размотрити температурни опсег, затезну чврстоћу, истезање, тврдоћу, густину, стопу компресије, хемијску отпорност.

Водоотпорна кутија за дистрибуцију вјерује да такав материјал у нашим животима и неће се чудити, па какав материјал за такву ствар има какве посебне карактеристике?

Детаљи о следећем опису: Прво, водоотпорна кутија за дистрибуцију са прашином, заштитом, киселином, алкалијама, изгледом, водоотпорном кутијом за дистрибуцију са лепим, стабилним квалитетом, потпуно изолованом непроводном, деформацијом против удара и другим карактеристикама широког спектра примене : Контролна кутија, кутија за пренос, кутија за кутије, кутија за дистрибуцију, спојна кутија, кутија за инструменте, кутија за прекидаче, дугме, мали терминал, сигнал, релеј, мерни уређај, комуникациона кутија и друга опрема. Пуна заштита од изолације, употреба металног хладно ваљаног челичног плочастог електростатичког спреја или кутије од нехрђајућег челика; различити модули прозора ПЦ мониторинга могу се отворити, флексибилни и сигурни; горе наведено је кратка анализа неких од посебних карактеристика процеса дистрибуције воде, Од других различитих перспектива.


Inače