Novosti

Три фазе метричке кутије која је погоднија за посматрање употребе електричне енергијеТросмерни мерач са развојем науке и технологије, кутија за мераче је све више и више разноврсна. Па каква је то? Да ли су другачији? Како можемо изабрати право своје кутије за мерење? Онда слушајте како да вам кажем?

За сада су такве кутије углавном обичне кутије, кутије од стаклене кутије, прозирне кутије, кутије са картичним кутијама, препаид кутије и тако даље. Обична мерна кутија Ово само игра улогу напонске заштите у породици, и ништа посебно. За кутију од стаклене кутије тренутно је у горњем руху, а то је његова улога:

Ово је нови материјал направљен од кутије за сто, има добре перформансе изолације, како би се спријечило способност сагоревања, отпорност на корозију, анти-старење итд., Због таквих добрих перформанси, у ватри када овај материјал може бити добар начин за спречавање појаве пожара, Три фазна мерна кутија која може ефикасно смањити појаву пожара. Поред овог напона, животни век батерије је веома дугачак, може генерално користити 35 година или тако. Тако да људи користе за упоређивање предности, тако да људи, као и сада многе компаније, компаније почну да га користе.

Према резултатима анкете показују да су све чешћи узроци пожара у највећој мери последица прекомерне струје у кругу изазвали ватру плоче бројила да изазове озбиљне пожаре. Коришћење кутије за мерач картице је погодније, а његов рад је да се ослони на људе да контролишу картицу. Његов изолациони ефекат је бољи, има отпорност на корозију, отпорност на оксидацију, водонепропусност у три фазе метара и друге карактеристике. Најчешће се примењује на школе, ученици могу да користе електричну картицу и наплаћују електричну картицу у кутију за мерење како би наплатили електричну енергију. Ово може ојачати школско управљање ситуацијом струје студената.

За нека транспарентна мерна кутија, овај производ је израђен од увезених поликарбоната (ПЦ) и увезених пламен-ретардантних АБС пластичних маса, са лаким управљањем, малим димензијама, мала тежина, анти-тамперинг, анти-ултравиолет и тако даље. Његова главна карактеристика је прозирна функција, Три фазна мерна кутија која може учинити људе погоднијим да посматрају коришћење електричне енергије и неке проблеме са колима. Као што је постављање кутије је много мање ватре у Кини. Овај стил дизајна није само прикладнији од других модела кутије, а више од друге кутије више сигурније. Дакле Маи Фенг само провидна кутија за мерење као водећи производ компаније, квалитет, цена ће вас учинити срцем.


Inače