Novosti

Инсталација и коришћење пацијента са три фазеСвако домаћинство ће осим високе перформансе сигурности користити три фазне мерне кутије, кутију са три фазе, какве су то карактеристике? Произвођачи из не-металне три фазе мерне кутије ће вам рећи транспарентне карактеристике и предности материјала у кутији са три фазе:

Три фазна мерна кутија | прозирна 3-фазна мерна кутија 1, кутија за три фазе | прозирна три фазна мерна кутија добре електричне перформансе

Полиестерски материјал ојачан влакном који се користи у производњи електричних производа има следећа електрична својства:

Отпор изолације (24 сата потапања): 1,0к10 МΩ

Отпорност на лук: 180с

Отпорност на индекс праћења: ≥ 600В

Заштита од изолације и анти-црееп показивачи су у складу са ДИН / ВДЕ стандардима. Производња ове фабрике за производњу три фазе у фабрици Маифенг не само што има одличну електричну изолацију дистрибутивног кутијума, Маифенгову опрему за дистрибуцију електричне енергије и на високим фреквенцијама такође може одржавати добре диелектричне особине, од електромагнетских, не одражавају електромагнетске таласе. Ова својства су далеко од металних материјала.

2, Три фазна мерна кутија

Транспарентан полиестерски материјал ојачан влакном од три фазе садржи добру киселину, разблажену алкалију, со, органске раствараче, морску воду и друге карактеристике корозије, а метални материјали нису кисели, нетолерантна корозија морске воде.

3, Три фазна мерна кутија | прозирна 3-фазна мерна кутија светлосне јаке снаге

Специфична снага и специфични модул су један од индикатора за мерење носивости материјала. Специфични модул полиестерског материјала ојачаног влакнима је сличан оном од челика, али његова специфична чврстоћа може да достигне 4 пута челика.

4, Три фазна мерна кутија

Када је компонента преоптерећена и сломљена је мала количина влакана, производно оптерећење кутије за три фазе се брзо дистрибуира на непрекидном влакном како би се постигла механичка равнотежа. Ово је метална компонента која се не може упоредити.

5, Три фазна мерна кутија

Натезна чврстоћа полиестерског материјала ојачаног влакнима је нешто боља од челика, челика и већине метала. Отпорност на замор је 40% -50% њене чврстоће. Анти-замор материјала од влакана ојачаних влакнима Граница је генерално већа од ове вредности, а највиша може досећи 70% -80%.

6, Три фазна мерна кутија | прозирна топлотна проводљивост три фазне мерне кутије је ниска, коефицијент експанзије је мали

Термички напон настао када постоји разлика у температури је знатно мањи од метала.

7, Три фазна мерна кутија

У неметалним материјалима, полиестерски материјал ојачан влакном има одличне анти-агинг особине. Након теста перформансе против старења показује да је употреба различитих локација климатска зона различита од површине максималне дебљине старења од 20 година мање од 50μм. Већина минималне дебљине кутије је 5мм, мање од 1% дебљине кутије, тако да механичка својства кутије немају значајан утицај. Тако да је предузеће направило посебан УВ-отпоран процес обраде површине, побољшао своје анти-агинг особине.

8, Три фазна мерна кутија | прозирна топлотна проводљивост три фазне мерне кутије је ниска, коефицијент експанзије је мали

Термички напон настао када постоји разлика у температури је знатно мањи од метала.

Транспарентно постављање три фазне мерне кутије и користите то да обратите пажњу на то:

1. Молимо пажљиво провјерите инсталацију делова Три фазе мерача у неоштећеном стању.

2. Место уградње треба одабрати без тешких вибрација, удар није довољан да оштети електричне компоненте места.

3. Кутија са три фазе мора бити постављена вертикално, а угао нагиба не би требало да прелази 5 °.

4. У току коришћења одржавања и чишћења сцене са три фазе мерача.

5. Материјали који се користе у кутији за три фазе нису отпорни на алкалне, оксидационе киселине и амине, кетоне, растворљиве у хидрогенизованим путевима и ароматични растварачи, тако да избегава контакт са овим хемикалијама.

6. Избегавајте оштре предмете и тврде предмете да гребете површину кутије са три фазе мерача током употребе.

7. Инсталација три фазе блока мерача треба да покуша да изабере хладно суво место, како би се избегло директно сунчево светло дуже време да би се проширила кутија са три фазе и мерач енергије и електричне компоненте животног века.


Inače