Novosti

Једнофазни прикључни мерни кутија чува довољно сигурну удаљеност1. Који су електрични инструменти и алати који се обично користе у декорацији?

Електрични алати који се најчешће користе односе се на алате које користе професионални мајстори. За електричне оператере, способност упознавања са структуром, перформансом, једноструким фазним утикачем и употребом електричних алата директно утичу на ефикасност рада и на квалитет рада и сопствену или другу личну сигурност.

Декорација која се обично користи у електричним инструментима и алатима су следећа:

(1) електрична инструментација: према својој мјерној функцији може се подијелити на амперметар, волтметар, мултиметар, меггер, тла за дрмање тла и тако даље.

(2) електрични алати: клијешта, клијешта за кичме, клешта за дијагонале, уклањачи жице, електрични гвожђе, електрични нож, као што су активни кључеви.

2. Који су типови нисконапонских електроскопа најчешће коришћених алата?

(1) нисконапонски електроскоп

Нисконапонски електроскоп, познат и као тест оловка, је да тестира жицу, електрични апарати са једноструким фазним утикачем су заједнички алат, опсег детекције од 50 ~ 500В, оловка, завртањ и разне комбинације. Нисконапонски електроскоп из врха оловке, отпорност на букове, неонска цев, опруга, тело задњег дела оловке и остале компоненте.

(2) коришћење нисконапонског електроскопа и мера предострожности

1) Пре употребе, прво у електричном проводнику да проверите да ли нормално светло оловке тестира његову поузданост.

2) у јаком светлу често није лако видети сјај неонске цеви, треба обратити пажњу на мрак.

3) Иако врх оловке има исти облик као одвијач, кутија са једним фазним утикачем може да издржи само мали обртни моменат и не може се користити као одвијач, иначе ће се оштетити.

4) нисконапонска електроскопа се може користити за разлику између фазне линије и нуле, неонска сијалица је фазна линија, а светла је нула линија. Нисконапонска електросцопе се такође може користити за одређивање земљишне грешке. Ако дође до трофазног четири-жичног круга у једнофазној грешци на земљи, тестирајте неутралну линију помоћу оловке, Једнофазна плужна мјерна кутија неонски мехур ће сјајити; у трофазном трожичном систему, са оловком за тестирање трофазних линија, Бригхт, друга фаза није светла, тада ова фаза може имати грешку на земљи.

5) нисконапонски електроскоп може се користити за одређивање нивоа напона. Што је тамни неонски балон, што је нижи напон, светлији је неонски балон, то је већи напон.

3. Који су најчешће коришћени алати за високонапонски електроскоп?

(1) високонапонски електроскоп

Високонапонски електроскоп, познат и под називом високонапонски електрични уређаји, главни тип високотемпературног електроскопа високог напона, звучни и светлосни високонапонски електроскоп. Светлосни високонапонски електроскоп за руке, прстен за причвршћивање, причврсни вијци, прозор неонске цеви, неонска цијев и метална сонда (кука) и друге компоненте.

(2) високонапонске електроскопске мере предострожности

1) Пре употребе, прво одредите напонски називни напон високог напона мора бити мерен са напонским нивоом електричне опреме за прилагођавање, Једнофазни прикључак за утикач, како не би угрозио личну сигурност или погрешну процјену оператера.

2) са високонапонским електроскопом за испитивање и електричном енергијом, оператер мора да носи да испуни захтеве изолованих рукавица, рукује се у следећем делу прстена, а не само особно тестирање, треба поставити личну негу. Исто би требало да буде у електричној опреми која би прво проверила перформансе електроскопа.

3) испитивање, како би се спречило појављивање несреће у фазним или уземљеним крајевима; тело и тело напуњеног треба да одржавају довољно безбедносног растојања, обратите пажњу на једнофазно прикључно мерно кућиште од 10 кВ сигурносно растојање од 0,7 м или више.

4) Када користите високонапонски електроскоп на отвореном, мора се користити у добром времену. Код кише, снег, магла и влажност у времену не треба користити за спречавање опасности.


Inače