Novosti

Једнофазна електронска кутија са редовним прегледом електричних инсталација унутар кућеЈеднофазна поља за мерење снаге е-метара сада су сва домаћинства неопходна опрема за пренос, сва електрична енергија за домаћинство преко јединице са једним фазама за електронску мерење која ће се пренети, у случају квара или пуцања у једном фазном електронском кућишту, онда цео породични круг парализован. Који је разлог зашто се кутија за једноструку фазу електронске фазе користи у тренутку употребе?

С обзиром на пораст кућних апарата, повећава се и електрична енергија, због повећане потрошње електричне енергије, а понекад се појављује и оптерећење струје за једну фазу са електронском фазом, тако да ће паљба са једним фазама за мерење снаге пасти. Заправо, то није случај, што узрокује пожар појединачне фазе Е-мјерача из више разлога, као што је оптерећење напајања, влажност или неовлашћено из кратког споја ожичења једне фазе Е-метара, итд., Поред тога, као кишна сезона и оптерећење врућим временима Вероватно ће изазвати ватру, тако да оне морају привући пажњу људи.

Како треба спријечити живот у нормалном животу?

1. Редовно проверавајте употребу јединствене фазе за мерење у једном фазу, нарочито, да бисте проверили да ли је преоптерећење. У кухињи, купатилу и осталим мокрим местима треба предузети мере заштите од цурења, обратите пажњу на постављање заштитника цурења. Редовно проверавајте да ли постоје преоптерећења у кућним електричним водовима. Почетна мрежа најбољих професионалаца за инсталацију и извођење ПВЦ цевне заштите, како би се спријечила опасност од пожара.

2. Један фазни е-метар кутија пожара због оштећења штете проузроковане већом могућношћу електричног удара, тако да одмах треба искључити кап погона, кориштење апарата за гашење сувог праха. Ако у близини не постоји формална опрема за гашење пожара, можете такође користити песак за замјену и позвати телефон за пожар 119 за помоћ.

Како пуца Једнофазни Е- Метар Бок?

После генералног пожара, прва реакција сваке је да брзо угаси воду. Али овај пут се вода може електролизовати у водоник, два кисеоника кисеоника, водоник са запаљивошћу, кисеоник са сагоревањем, не само да не може играти улогу ватре, али и допринијети ширењу ватре.

Када је кутија са једном фазом за мерење снаге у пламену, могућност електричног удара је већа због оштећења изолације. Због тога, главна врата напајања треба одмах да се искључе и употребљава се апарат за гашење. Ако у близини не постоји формална опрема за гашење пожара, можете такође користити песак за замјену и позвати телефон за пожар 119 за помоћ.

Запамтите, не познајете ватру без знања о случају неовлашћеног поступка, како не би узроковали непотребну штету.

Једнофазна ватростална електроника, не паника, да се држите даље од мерача, да бисте избегли повреде, а затим први пут да одсечете снагу и благовремено бирате број 119.


Inače