Novosti

Једнофазна електронска кутија са флексибилним деловањем, поуздан контактУ резање навоја разводне кутије домаћинства, стандардна пракса ожичења модела

Прво, материјални захтеви:

Једнофазна електронска кутија за монтажу Јединица за изградњу строго ће применити материјале наведене у одељењу набавке. Материјал у поље, у складу са стандардима производа о изгледу своје инспекције на лицу места, истовремено са истим брендом, са серијом не мањим од две спецификације која би била сведок узорковања, наручила је квалификовану тест јединицу , квалификовани пре употребе.

Друго, увјети навоја:

1. Да би се осигурала сигурност готових производа, уграђена су цивилна врата и прозори;

2. Кутија је инсталирана и инсталирана је кутија бројила.

3. Навој, у складу са захтевима спецификације за боју, у кутију дужине жице за обим кутије две трећине, линија напајања у главном прекидачу на истој страни, према стварној ситуацији. Свако ожичење дистрибутивног кола у кутију, етикета мора бити означена његовим именом, употребом, ожичењем са сваким прекидачем прекидача за напајање једна по једна кореспонденција.

Треће, инсталације инсталације:

Једнофазна кутија са електронском етром По завршетку навоја, ожичење се може инсталирати и радити на зиду. Прије уградње, прво очистите смеће унутар кутије, а затим прекидач и његову базу инсталирану на дну кутије, затим прикључни блок за нулту линију, инсталирани блок прикључне браве, а затим и ожичење. Ожичење мора бити обављено на великодушној основи:

1. Затим поравнајте жицу, поравнајте, не показујући феномен савијања, а затим груписање, хијерархијско поравнање;

2. Према принципу вертикалне и хоризонталне поравнања на прекидач, ПЕН ред, ПЕ ред;

Четврто, захтеви квалитета:

1, систем дистрибуције фреквенције уређаја, параметара и индикатора перформанси у складу са цртежима дизајна.

2, поред зидне уграђене утичнице за климатизацију треба поставити други прикључни круг како би радила струја није већа од 30мА, вријеме дјеловања није веће од 0,1с уређаја за заштиту преостале струје, преостала заштита струје треба симулирати акцијски тест .

3, логотип функције петље комплетан, тачан.

4, сепарација боје жице испуњава захтеве, уредно ожичење, без увртања, жица не штети језгро, непрекидне акције, терминалне проводнике не више од два. ПЕ пртљажник директно повезан са ПЕ редом, ПЕН линијом и ПЕ линијом, респективно, са низом аутобуса са.

5, затварање жичне везе.

Пето, заштита готовог производа: панел не може бити загађен.

Шест модула:

Унутрашњи прекидач, стандардна пракса за инсталацију утичнице

Прво, материјални захтеви:

1, грађевинска јединица строго спроводи одредбе Министарства за набавку сета материјала за Б. Материјали на терену, према стандардима производа о изгледу своје линије инспекције, истовремено истог бренда , са серијом од најмање две спецификације која ће бити сведена на узорковање, која је наручена од стране квалифицираних испитних јединица поново тестирана, квалификована пре употребе.

2, прекидачи, спецификације утичнице морају испуњавати спецификације дизајна и сертификацију производа. И ознака цертификације "ЦЦЦ".

Друго, стандарди процесног модела:

Доказ резервне кутије седишта и надморске висине → очистите уграђену кутију → ожичење → постављање панела

Треће, технички захтеви:

1, скривени прекидач, инсталација сокетне плоче дозвољено одступање:

(1) паралелна уградња висинске разлике није већа од 0,5 мм; исте девијације надморска висина собе не више од 5мм;

(2) вертикални степен панела не више од 0,5мм.

2, прекидач, утичница кутије жице:

(1) прекидач, утичница у линији линије фазе сепарације боја, односно А фаза - жута, Б фаза - зелена, Ц - црвена, ПЕН - светло плава, ПЕ - жута и зелена.

(2) прекидач, жица сокетне кутије треба оставити са одређеном маргином, опћенито је у регулацији на 150мм одговарајућа.

(3) прекидач линије линије и фазне линије боје.

(4) сепарација боје жичане жице и одговарајућа локација:

[1] једнофазна утичница са двоструком рупом, окренута ка десном рупу или горњој отвору прикључка повезаног са фазном линијом, левом рупом или доњим отворима повезаним са нултом линијом; једнофазна утичница са три рупе, окренута ка десној рупи прикључка и прикључка фазне линије, леве рупе и прикључка нулте линије;

[2] трофазна трофазна трофазна три-фазна четворострука и трофазна пет рупа за уземљење (ПЕ) или нула (ПЕН) повезана са рупом. Утичница за уземљење утикача није прикључена на неутрални терминал. На истом месту трофазне утичнице, серија фаза ожичења конзистентна.

[3] Жица за уземљење (ПЕ) или нула (ПЕН) нису повезана у низу између утичница.

3, инсталација панела:

Панел би требало да буде близу зида, панела око бешавне, једноструке фазе Е- метричке кутије једноставна за монтажу, глатка и чиста површина, без огреботина.

4, инсталација преклопника:

(1) Захтеви за надоградњу уградње: доња ивица преклопника од унутрашњег пода висине 1,3м, паралелна уградња и уградња исте висине унутрашњег прекидача.

(2) постављање прекидача Хоризонтални положај: врата од врата за отварање правца хоризонталног положаја треба да буду опсег од 0.15 ~ 0.2м. Његова специфична растојања са оквиром врата треба да се заснива на стварној ситуацији цивилног, кутија за прекидач се налази у колони или на одговарајућој локацији зида.

(3) исту зграду унутар прекидача, Једнофазна поља за електронски број треба да користе исту серију производа, искључивање и искључивање локације треба да буду конзистентне и флексибилне операције, поуздан контакт.


Inače