Novosti

Помоћна заштита или понављана заштита од једног фазаЈеднофаза Електронска инсталација домаћинства, мора бити потпун прекидач, дом унутар абнормалитета електричних уређаја или потреба за нестанком струје, правовремени нож за вучу. Сада је у главном прекидачу инсталирано управљање одељком за кућно напајање у оквиру главног прекидача (корисник може да се затвори или одузме), унутрашња инсталација која се уобичајено користи за више петље, кутија за једну фазу са једном фазом, коло има посебан прекидач (прекидач ваздуха) Заштита, главни прекидач је изгубио значење, нема потребе за инсталирање главног прекидача. Али корисник према дистрибуционој кутији има опрему, дизајнира свој програм инсталације.

1, нисконапонски прекидач (прекидач ваздуха): нисконапонски прекидач истовремено са заштитом од преоптерећења и заштитом од кратког споја, аутоматским излазом након затварања или чекајући тренутак да настави снабдијевање снагом и поузданијим, тако да кућни прекидач, једнофазна електронска кутија за мерење фреквенције Преферирани су прекидачи; Ниски напон струјног прекидача структуре је сложен, заштита кратког споја и заштита од преоптерећења могу бити неважећи, када нема директне точке искључења, не могу се користити као прекидач за одржавање.

2, заштитник цурења, породични круг ако инсталирате квалификовану заштиту од цурења, не само да бисте заштитили људску сигурност струјног удара, већ можете у основи доказати да су ваши кућни апарати и линије нормални, не постоји озбиљан феномен цурења.

Кућна инсталација заштитника цурења треба обратити пажњу на уградњу уређаја за заштиту од цурења није једнака сигурности, чак и заштитник цурења добре квалитете не може гарантовати поуздано путовање, уређај за заштиту од цурења је дизајниран тако да отпушта величину струје цурења, технички Постоји извесна тачност, али електрични удар на људској повреди је исти, једносфазни електронски метар са истом струјом, различити људи, различито вријеме и мјесто, различита окружења и друге повреде према људима није исто; иста струја, за неке људе може се осећати мало осећај, јер ће неки људи бити изненађени, јер ће неки људи бити смртоносна опасност, тако да заштитник цурења може бити само помоћна заштита или поновљена заштита, не може се користити као заштита од куће електрични шок.

Главна заштита електричне енергије у домаћинству је да се ослања на поуздан уређај за уземљење како би се постигли, обични људи нико не сме да додирне жице и електричне проводнике, па чак и изоловане жице неће ићи на додир, већ машине за прање веша, фрижидери и други електрични уређаји често морају да контактирају, уколико је цурење, ризик је велики, па метална оловка кућних апарата мора да користи квалификовани трожилни утикач, уземљење и утичницу који су веома повезани са могућим цурењем у земљу ради заштите личне безбедности.

Осим тога, свака породица не може бити у аутобусу на цурење електричне заштите, старих кућа и старих уређаја, могућност цурења, нове куће кухиње, купатила, фасаде и горњег спрата, а понекад и поплаве, линије кроз ове Лот или пребацити утичницу у влажном простору, може пропуштати отпуштање.

3, заштитне склопке за заштиту од цурења, прекидачи ваздуха и прекидачи за цурење, су заштитни прекидачи за заштиту од цурења, што је савршена заштита електричних уређаја, заштита од цурења, заштита од преоптерећења и заштита од кратког споја. високо стандардно стамбено, луксузно стамбено и градско становниство високог степена становања преферирани прекидач. Живјети у овим кућама, употреба електричних уређаја, уградња материјала, процеси су високог квалитета, могућност цурења мање кућишта, укупни ниво електричне изолације је већи, а није лако проузроковати путовање на заштиту од цурења заштите.

Други и трећи принцип

"Три принципа" је важан принцип кућне декорације, али и важан принцип постављања породичне линије, три секса су "сигурност", "практична" и "декоративна".

Електрична енергија домаћинства, без обзира да ли је употреба електричних уређаја, постављање линије, прије свега, да се обезбеди да "сигурност", неправилна употреба енергетских извора, старење опреме и све врсте неочекиваних фактора не могу бити сигурни, могу формирати губитак живота и имовине. Због сигурности, нема апсолутне јединице за једну фазу са једном фазом, чак и ако је у складу са националним стандардима производа, може се такођер узроковати разним узроцима несрећа електричне енергије. Висококвалитетни електрични производи за домаћинство, сви аспекти перформанси су генерално много већи од националног стандарда како би купцима пружили већи фактор сигурности, како би се максимално избјегло несреће. У материјалним или електричним апаратима за постизање "сигурности" на основу квалитета инсталације, квалитета употребе, квалитета одржавања је веома важна, свака веза испод стандарда је потенцијални ризик, у било које вријеме може доћи до догађаја о сигурности.

Практичност електричне енергије у домаћинству, без обзира на то да ли је избор кућних апарата, одабир избора и одабир локације итд., Треба узети у обзир практичност, одељак линије за разматрање маргине, утичнице, ТВ утичнице, рачунарске утичнице итд., Према породица последњих година може променити, изглед највероватније променити локацију, не може бити хаотичан, али не и боље.

На основу "сигурности" и "практичности", "декоративан" је такође постао фокус пажње. У животном окружењу у оквиру визуелног изгледа различитих електричних производа, Једнофазна мјерна кутија, ако није интегрирана у цијелом стилу породичног окружења, често постаје флусх оф интериор децоратион. Конкретно, број панелних прекидача, утичница итд., Инхерентног квалитета, изгледа лепе, избора локације и тако су врло важни, најбољи начин да се постигне максимална хармонија и јединство, тако да сви прекидачи и утичнице у просторију Завршни додир.


Inače