Novosti

Метарска кутија може добро очувати пириначСада је животни стандард добар, свако домаћинство унутар рижог цилиндра ће бити мање или више више од пиринча! Када је дом више од пиринча, пиринач је врло лако за инсекте, како то може учинити? Да ли је могуће јести пиринче резанце? Верујем да има много породица забринуто због овога. не брини! Данас да заштитите мрежу Ксиаобиан да вас научи неколико ултра-ефикасних савјета за контролу штеточина од пиринча, апсолутну употребу. Пириначице како да раде?

Метод замрзнутог де-црвања Положите рижу дуго у лето, а ниска стопа зимских инсеката. Према овој ситуацији, Метер Бок ће бити ускладиштен у зиму након преосталих пиринача, у пуном џепу, у коморе у замрзивач фрижидера, тако да је доживео 24-сатна "зимска" мучења. Дакле, после третмана пиринча, након доласка лета није лако за инсекте, вјероватно инсекти пиринча, резанци не могу издржати "хладну зиму" безобзирно, у пупољевима од истребљења.

2. Метода инсектицида листова листа. Након пиринча, премјестите пиринчане резанце у сув затворени контејнер и поставите ново одабране листове топова у посуду са површином пиринча. После четири или пет дана, отворите контејнер за складиштење може се наћи ларве и јаја су убијена, а затим употребите прашак или сито на рижу можете филтрирати након једења.

3. Хладна и вентилирана метода. Штапићи за палачинке убачени у рижове ноодле, док се површина инсеката на површини не попне из инсеката. Затим поставите пиринач на хладно и проветравано место, инсекти у дубинама пиринча ће пузати са виших температура. Овај метод је једноставан и практичан, али време уклањања инсеката је дуже.

4. преко методе кошаре. Да би се скратило време уклањања инсеката, површина уклоњених инсеката, бамбус или врбов се може користити за кошење канте одстрањених инсеката; с бамбусовим сито припремљеним у пиринчним инсекатима на екрану. Затим поставите на хладно и проветравано место да уклоните пиринач у различитим врстама инсеката.

5. Разлог зашто би бибер могао бити репелент за инсекте, јер је природни антиоксидант, са посебним укусом. Инсекти пиринча су веома осетљиви на мирис, овај мирис је да избегне страх. Специфична метода је: припремити неколико комада чисте мале газе блок, Метер Бок сваки комад је умотан у мало љуте паприке, бодећи се након постављања пиринча или површине, односно, Метер кутија постављена у различите дијелове вреће како би се осигурало да ефекат целокупног пиринча. Осим тога, можете такође потапати пиринчасту врећу соком паприке у трајању од 10 минута, након сушења и затим употребе за постављање пиринча, такође може бити ефикасна контрола штеточина. Најбоље је да користите нову за куповину бибера, густите мирис. После одређеног временског периода, бибер бледа, да би поново променили пакет новог гепера.

6. Слично томе, стар анис, комарац, Метер Бок бело вино, бели лук може да игра ефекат инсеката против инсеката. У метарској кутији ставите чисту бочицу, уста бочица уста је виша од пиринча, бочица испуњена са 100 грама белог вина, оба анти-инсекта могу такође и мољац. Или у рижу помијешану у неки лук, али и да спречимо сирове сонде. Ако је пиринач био дугачак црв, свјежи ђумбир се може ставити у њих, инсекти се искључују.


Inače